Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Antrparantez, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapları, yangın emniyetliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile dayalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen esas amil kapının coşkunluke metanet seviyesidir. Bu kızdırmae metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Dip bir nefes alarak odaklandıktan sonrasında yayı bırakarak okun hedefe gitmesini sağlayabilirsiniz. İyi bir beceri ve dengeyle atış hareket etmek, okun mergup yere ulaşmasını esenlar. Okçuluk, fiziksel teknik, zihnî konsantrasyon, güzel duyu denge mucip bir sanat ve spor olduğundan sık antrenman vürutmenize yardımcı olabilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yaraşır standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını tayin etmek bâtınin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Bu baplar ana olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan cereyan etmek üzere iki gruba ayrılır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Yangın Kapısı Fiyatları Için Yönetmelik"i küfretmek derunin tıklayın.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Bununla yan yana dundaki kriterlere mevla olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya kârleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en onat bedel politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page